dijous, 18 de setembre del 2014

Pitillera per tabac de liar


Una companya de la feina em va encarregar  una pitillera de ganxet  per  tabac de liar .És una noia molt alegre, per tant la funda havia de ser alegre i desenfadada. 
Començo a buscar mostres  de ganxet, però no....  I, de sobte trobo exactament la idea del que volia!!!! Gràcies a : http://lanasyovillos.com/accesorios/funda_tablet 
 Ara comença l'etapa de  prendre mides, combinar colors fer algunes probes més, i aquest és el resultat:
 

Tot seguit cal fer  tota la part interna de la pitillera,  decidir  on van les butxaques i les seves mides ,  on posar  cremalleres, combinació de robes,..  Començo a cosir, i anar decidint petits canvis i acabats.

  
Ara falta el toc final! Em començo a fer preguntes, Quina serà la millor tanca?  Botó, cinta, goma?   Un cop decidit  toca anar a  la mercería .   A prop de casa ,i fent barri, trobem la mercería  Anfra   http://www.anframerceria.com  
 Aquí  trobareu un parell de noies  alegres  i disposades a orientar-vos i ajudar-vos . Un lloc on desseguida et sents com a casa.  Per la pitillera he trobat aquest botó .  I…. aquest és el resultat final!!!!


Es la primera pitillera que he fet. Estic molt orgullosa del resultat.  Desitjo que us hagi agradat tant com a la nova propietària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada